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Costata
Fiorentina
Manzetta di Scottona Polonia
3,50/Etto
4,50/Etto
Sashi Finlandia
4,50/Etto
5,50/Etto
Bistecca di Vitellone 500 gr. circa
18,00
Tomahawk di Scottona
4,50/Etto
4,50/Etto
Piccola
Media
Giraffa 3LT
Monchshof Landbier Lager
3,00
5,00
28,00
Erdinger Hefe-Weizen
3,00
5,00
28,00
Lagunitas IPA
3,50
6,00
40,00
Belgian Strong Ale Pauwel Kwak (8.4° alc. 0.33 cl)
5,00
5,00
40,00
In questo locale vengono utilizzati prodotti contenenti allergeni, per informazioni rivolgersi al personale
In mancanza di prodotti freschi, possono essere utilizzati prodotti surgelati o abbattuti all’origine
Penne al pomodoro o al ragù
Patatine fritte
Penne al pomodoro o al ragù
Cotoletta e patatine
A scelta tra
A scelta tra
Contorno del giorno
Per prenotazioni chiamare “Alice e Leopoldo in Limonaia” 075 9004374
Authenticity and honesty are the heart of each dish we prepare at restaurant la Limonaia. Our restaurant offers an innovative and inspiring “farm to plate”, experience where guests can savor the freshest ingredients harvested daily from our kitchen gardens, while what we are unable to cultivate ourselves is obtained from other organic producers. We are proud to say that most of our ingredients are, or come, from organic and biodynamic farmers. Respecting our land, our seasonal menus are created to reflect the vibrant culinary culture and unique gastronomic heritage of our region. Seasonal and sustainable products are fundamental ingredients in our kitchen. Utilizziamo a crudo nei nostri piatti l’olio Marfuga premiato come miglior olio extra vergine di oliva DOP nel mondo per la guida FLOS OLEI 2021. The meats that we do not produce, are supplied by the best local butchers, who select exceptional cuts for us.